Hegesztő paravánok, hegesztő boxok, térelválasztókHatékony, egyszerű és gazdaságos térelválasztást tesznek lehetővé a hegesztő paravánok és a hegesztő boxok. A dolgozók védelmére alkalmasak, a zavartalan munkakörnyezet kialakítása érdekében.

A hegesztő box tartószerkezete készülhet zártszelvényből, vagy csőből.

Az acélcsöves megoldást a hegesztő ponyva alkalmazásánál használjuk. hegesztő pvc paraván szereléseZártszelvénnyel, kampósorral az UV védelemmel ellátott  PVC szalagokat lehet felrögzíteni. Részleges oldalfalakat vagy zárt bokszokat lehet így kialakítani. A hegesztő ponyva oldalszélei szegettek, kapcsokkal szereltek.
A hegesztő védőfüggöny készülhet: fix és görgős kivitelben.

A PVC táblalemezből, hegesztő szalagból készült térelválasztóink tetszőleges hosszúságban illeszthetőek egymáshoz. Az UV sugarakat megszűri, a káros gázok terjedését csökkenti. DIN EN ISO 25980 (korábban EN 1598) Tanúsítvánnyal rendelkezik. Munkabiztonsági előírásoknak megfelel.

hegesztő PVC szalagból készült hegesztő függöny

Kész hegesztő függönyeinktől eltérően egyedi méreteket is tudunk gyártani vele. Nagyobb terek lefedésére is alkalmas.

 

dartech webshop hegesztéstechnika
A Dartech Webshop termékei között is megtalálható a hegesztő paraván és annak minden eleme, akár külön-külön is rendelhetőek. Többféle anyagból készült hegesztő paravánokat, hegesztő függönyöket kínálunk.

hegesztő paraván, hegesztő függöny, hegesztő ponyva

hegesztő paraván, hegesztő függöny, hegesztő ponyva

hegesztő paraván, hegesztő függöny, hegesztő ponyva