Címke: PVC szalagfüggöny

Hegesztő PVC szalagfüggönyök, UV-védelemmel, egyedi méretekre is.

Hegesztő PVC alapanyagok, PVC szalagok

hegesztő PVC szalag, piros

Hegesztő PVC szalag, hegesztő függöny alapanyagai Megnézem az árakat! Hegesztő függöny alapanyagai: Átlátszó: – Piros színű hegesztő PVC szalag – Zöld színű hegesztő PVC szalag – Bronz színű hegesztő PVC szalag NEM átlátszó: – Matt, zöld színű hegesztő PVC szalag Méretek: Anti UV szűrős PVC szalag 200 x 2 mm Anti UV szűrős PVC szalag..

Megnézem

PVC hegesztőfüggönyök

hegesztő függöny, hegesztő PVC szalag

PVC szalagból készült hegesztőfüggöny A hegesztő PVC szalagból készült függönyeink alapanyaga első osztályú, kiváló minőségű, német gyártmányú termék. A hegesztő függöny használata nélkülözhetetlen minden olyan helyen, ahol a hegesztési munkálatok során fontos a környezet védelme, a káros UV sugárzás kiszűrése, a környezetben dolgozók zavartalan munkavégzése és közlekedése. A hegesztés során keletkező káros UV sugarakat a..

Megnézem

Hegesztő paravánok, hegesztő boxok, térelválasztók

hegesztő ponyva, hegesztő paraván

Hatékony, egyszerű és gazdaságos térelválasztást tesznek lehetővé a hegesztő paravánok és a hegesztő boxok. A dolgozók védelmére alkalmasak, a zavartalan munkakörnyezet kialakítása érdekében. A hegesztő box tartószerkezete készülhet zártszelvényből, vagy csőből. Az acélcsöves megoldást a hegesztő ponyva alkalmazásánál használjuk. Zártszelvénnyel, kampósorral az UV védelemmel ellátott  PVC szalagokat lehet felrögzíteni. Részleges oldalfalakat vagy zárt bokszokat lehet..

Megnézem