Címke: PVC szalag

Széles körű PVC szalagválaszték (fagyálló, normál, lágy, víztiszta, matt, áttetsző, antisztatikus, hegesztő szalagok)

Hegesztő PVC alapanyagok, PVC szalagok

hegesztő PVC szalag, piros

Hegesztő PVC szalag, hegesztő függöny alapanyagai Megnézem az árakat! Hegesztő függöny alapanyagai: Átlátszó: – Piros színű hegesztő PVC szalag – Zöld színű hegesztő PVC szalag – Bronz színű hegesztő PVC szalag NEM átlátszó: – Matt, zöld színű hegesztő PVC szalag Méretek: Anti UV szűrős PVC szalag 200 x 2 mm Anti UV szűrős PVC szalag..

Megnézem

PVC hegesztőfüggönyök

hegesztő függöny, hegesztő PVC szalag

PVC szalagból készült hegesztőfüggöny A hegesztő PVC szalagból készült függönyeink alapanyaga első osztályú, kiváló minőségű, német gyártmányú termék. A hegesztő függöny használata nélkülözhetetlen minden olyan helyen, ahol a hegesztési munkálatok során fontos a környezet védelme, a káros UV sugárzás kiszűrése, a környezetben dolgozók zavartalan munkavégzése és közlekedése. A hegesztés során keletkező káros UV sugarakat a..

Megnézem

Hegesztő paravánok, hegesztő boxok, térelválasztók

hegesztő ponyva, hegesztő paraván

Hatékony, egyszerű és gazdaságos térelválasztást tesznek lehetővé a hegesztő paravánok és a hegesztő boxok. A dolgozók védelmére alkalmasak, a zavartalan munkakörnyezet kialakítása érdekében. A hegesztő box tartószerkezete készülhet zártszelvényből, vagy csőből. Az acélcsöves megoldást a hegesztő ponyva alkalmazásánál használjuk. Zártszelvénnyel, kampósorral az UV védelemmel ellátott  PVC szalagokat lehet felrögzíteni. Részleges oldalfalakat vagy zárt bokszokat lehet..

Megnézem