Címke: térelválasztó

Térelválasztó PVC függönyök.

Hegesztő ponyva, paraván, UV fény elleni védelem

hegesztő paraván, térelválasztó

A hegesztő ponyva hatékony védelmet biztosít a hegesztés során keletkező káros UV sugárzás ellen.  Az ebből épített paravánok, hegesztő boxok ugyan olyan jól használhatóak, mint a PVC szalagból készültek. Maga az anyag könnyebb, a kampósoros rögzítésnek megfelelően elhúzható, görgős állványzatra szerelten könnyen mozgatható. Sérülés esetén a javítása körülményesebb mint a PVC szalagból készült hegesztőfüggönyöké, az..

Megnézem

PVC hegesztőfüggönyök

hegesztő függöny, hegesztő PVC szalag

PVC szalagból készült hegesztőfüggöny A hegesztő PVC szalagból készült függönyeink alapanyaga első osztályú, kiváló minőségű, német gyártmányú termék. A hegesztő függöny használata nélkülözhetetlen minden olyan helyen, ahol a hegesztési munkálatok során fontos a környezet védelme, a káros UV sugárzás kiszűrése, a környezetben dolgozók zavartalan munkavégzése és közlekedése. A hegesztés során keletkező káros UV sugarakat a..

Megnézem

Hegesztő paravánok, hegesztő boxok, térelválasztók

hegesztő ponyva, hegesztő paraván

Hatékony, egyszerű és gazdaságos térelválasztást tesznek lehetővé a hegesztő paravánok és a hegesztő boxok. A dolgozók védelmére alkalmasak, a zavartalan munkakörnyezet kialakítása érdekében. A hegesztő box tartószerkezete készülhet zártszelvényből, vagy csőből. Az acélcsöves megoldást a hegesztő ponyva alkalmazásánál használjuk. Zártszelvénnyel, kampósorral az UV védelemmel ellátott  PVC szalagokat lehet felrögzíteni. Részleges oldalfalakat vagy zárt bokszokat lehet..

Megnézem